İşte Benim Stilim yarışmasıyla seneler önce adını duyuran Nihal Candan, daha sonra Survivor'a katılmıştı. Candan şimdilerde ise sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

700 bini aşkın takipçisi bulunan Nihal Candan "yok artık" dedirten cesur pozlarıyla olay olmaya devam ediyor. 

Günlük yaşamından fotoğraflar paylaşan Nihal Candan bu sefer küvet pozuyla gündem oldu. 

Kilo alıp verdiği için deforme olan göğüslerine silikon taktıran Candan, küvet pozlarını Instagram hesabından yayınladı. 

Ünlü ismin küvet pozlarını takipçileri beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Candan'ın cesur fotoğrafları kısa sürede 9 bini aşkın beğeni ve 600 beğeni aldı. 

Nihal Candan: Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin’de doğmuştur. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam eden Nihal Candan, TV8’de yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasıyla ünlenmiştir. Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi vardır.

16 Ekim 2014 tarihinde Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştı.

İkinci sezon Bu Tarz Benim yarışmasında yarışmacı olarak yer alan Nihal Candan’ın yer aldığı programda Soner Sarıkabadayı konuk jüri olarak yer alırken, Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu ana jüri üyeleriydi.

İşte Benim Stilim programından Survivor'a transfer olan isim, İşte Benim Stilim'de en çok gerginlik oluşturan kişilerden biriydi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti.

Fiziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip.

Survivor'a giderken yaptığı çekimde 'Niye aç kalmaktan korkayım ki ben zaten rejim yapıyorum' diyen Nihal Candan adadaki ikinci gününde açlık ve karanlık yüzünden ağlamıştı.

Editör: Wan Haber