2020 Survivor birincisi Cemal Can Canseven, tatil için gittiği  New York'a parkta ülkeyi saran dev fareleri görmesiyle korku dolu anlar yaşadı. Cemal Can Canseven "Benim canım temiz ülkem" diyerek Türkiye'yi övdü.

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, 2 hafta önce ilk şarkısı Kahraman'ı dinleyicilerin beğenisine sundu. Kısa sürede büyük bir ilgi gören Canseven'in şarkısı 5,6 milyon izlenmeye ulaştı. Şimdilerde başarısının tadını çıkaran genç isim, tatil için New York'a gitti ancak hiç beklemediği şeylerle karşılaştı.

Yıllardır New York'ta görülen dev fareler, koronavirüs ile beraber daha da içinden çıkılmaz bir hale geldi. Salgın yüzünden yemek için çöp sıkıntısı çeken 3 milyon fare, restoranları dahi bastı. Ülkeyi saran farelerden Cemal Can Canseven de nasibini aldı. Dolaşmak için parka giden şarkıcı ve fenomen, gördüğü manzara karşısında paniğe kapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Canseven, "New York deyince zannedersin ya böyle havalı ve tertemiz… Bir fareler var. Dün gece parkta yürümeye korktum kolum kadar ve atlıyorlar. Gözünü seveyim canım memleketim tertemiz" dedi.

Editör: Wan Haber