Nebahat Çehre ile Lane Davies ikilisi kardeş ülke Azerbaycan'da bir araya geldi. Türk Sineması'nın Benjamin Button'u sayılan Nebahat Çehre'ye Hollywood yıldızlarından biri olan Lane Davies eşlik edecek. Uzun bir aradan sonra ilk kezz siname için kameralar karşısına geçen oyuncu, Lane Davies'le kameralar karşısına geçti. 

 

Bir döneme damgasını vuran 'Santa Barbara' isimli dizi ile şöhreti yakalayan Lane Davies, filmde bir gazeteciyi canlandıracak. Nebahat Çehre ise, iki çocuğunu kaybetmiş bir anneyi oynuyor. Yönetmenliğini Vahid Mustafayev'in yaptığı filmin lansmanı için iki star, Nebahat Çehre ve Lane Davies kardeş ülke Azerbaycan'da bir araya geldi. Uçaktan iner inmez basının yoğun ilgisi ile karşılaşan Nebahat Çehre, '‘Çok dramatik bir rol, ben çok severek kabullendim. Güzel bir şey olduğuna inanıyorum, merak içindeyim’ şeklinde konuştu.

 

Film, Azerbaycan'ın yakın tarihinde derin yaralar bırakan ve "Kara Yanvar" olarak anılan 20 Ocak olayını ele alıyor. Bugün (20 Ocak) vizyona giren filmin oyuncuları Nebahat Çehre ve Lane Davies, basın toplantısının ardından ellerinde kırmızı karanfillerle şehitliği ziyaret ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı şehitlik ziyaretinde Nebahat Çehre'nin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Editör: Wan Haber