Ünlü şarkıcı Murat Boz'un yeni çıkarmış olduğu klipindeki Aslı Enver detayı, izleyenlerin dikkatlerden kaçmadı. Murat Boz'un yeni şarkısı sevgilim adlı parçanın klipindeki Aslı Enver göndermesi de gözlerden kaçmadı. Murat Boz ile Aslı Enver'in tekrardan barıştıkları ile ilgili iddiaları, bu güçlendirdi. Murat Boz'un bu hareketi, Aslı ile Murat barışacak mı? Sorularının sorulmasına sebep oldu. İşte haberin detayları ve çok daha fazlası bu makalede sizler için hazırlandı.

O Ses Türkiye yarışma programının jüri üyelerinden Ünlü şarkıcı Murat Boz ile eski sevgilisi Aslı Enver ile ilgili yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. Murat Boz ile Aslı Enver ile alakalı ortaya atılmış olan iddialara göre; Murat Boz'un yeni klipinde Aslı'ya gönderme de bulunduğu söylendi. Başarılı şarkıcı Murat Boz'un uzun zamandır yeni şarkısı açısından yoğun bir çalışma içerisinde olduğu biliniyordu. Yeni şarkısının hazırlıklarını tamamlayan Murat Boz, yeni şarkısına sevgilim adını verdi. Murat Boz'un yeni şarkısı sevgilime parçasının klip çalışmaları yapıldı. Yakışıklı popçu Murat Boz'un yeni klipini çekimlerinin bitmesi ile beraber klipten ilk görüntüler de böylelikle takipçilerle paylaşılmış oldu. YouTube’dan Platformu yayınlanan Murat Boz'un yeni şarkısının klibi izleyenler defteri bir şekilde incelediklerinde ise gözlerinden kaçmayan bazı detaylar vardı. Murat Boz'un yeni klipindeki o Detay ise izleyenlerden kaçmadı

Murat Boz'un Sevgilim Adındaki Klibinden Aslı Enver'e Mesajlar!

40 yaşındaki ünlü popçu Murat Boz'dan sonunda beklenen klip geldiği. Murat Boz uzun zamandır yeni şarkısı ve klip çalışmaları üzerinde faaliyet gösteriyordu. Uzunca bir zamanını harcadığı şarkısı açısından şarkıya yakışır bir klip de çekti. Murat Boz yeni şarkısı sevgilim parçasının video klibinin YouTube’de izleyebilirsiniz. Romantik sözleri bulunan bir aşk şarkısı olan sevgilim, Murat Boz'un son şarkısıdır. Murat Boz daha önce sevgili olduğu ve ayrıldığı sonra bir daha barıştığı ve yine ayrıldığı eski sevgilisi Aslı Enver ve bu şarkısında çeşitli göndermelerde bulundu. Gözler şimdi Aslı Enver'e çevrildi. Acaba Murat Boz ile Aslı Enver gerçekten barıştılar da aşklarını uzaklarda mı yaşıyorlar yoksa hala küs bir şekilde mi devam ediyorlar bunun cevabını ise şimdilik hiç kimse bilmiyor.

Editör: Wan Haber