Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden sen çal kapımı dizisinde başrol oyuncusu Hande erçel, Özellikle de son dönemlerde Yıldızı parlayan bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor..

Hande erçel, Balıkesir Kepsut doğumlu, orada doğup büyüdükten sonra Özellikle de oyunculuk üzerine kariyerini geliştirdi ve İstanbul'a geldikten sonra ise pek çok dizi ve sinema projesinde yer aldı. Özellikle de son zamanlarda oynamış olduğu diş macunu reklamlarından kazanmış olduğu 1,8 milyon TL ve en son ise 2 milyon tl'lik ya reklamda oynaması ile gündeme gelmişti.

Kanal D ekranlarında bir zamanlar yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde oynayan Hande erçel, o zamanlar sevgilisi Ekin Mert Daymaz adındaki kendisi gibi oyuncudan ayrılmıştı. Bir müddet kalbi boş olan güzel oyuncu Daha sonrasında ise Merve boluğurdan boşanan Murat Dalkılıç ile uzun bir müddet Aşk yaşamaya başladı. Daha sonrasında ise beraber başrolü paylaştığı sen çal kapımı dizisinin diğer başrolü Kerem Bursin ile aşk yaşıyor mu, yaşayacak mı? Ne zaman bu aşk alevlenecek? Gibi sorular sosyal medyanın gündeminde gezinirken Genç İş insanı Murat Akdoğan ile yeni bir aşka Yelken açan Hande erçel, sevgilisinin ailesinden veto yedi. Özge ulusoy'dan sonra istenmeyen ikinci gelin olan Hande erçel'in iddialara göre ise ilişkisini de bitirdi öğrenildiği.

Editör: Wan Haber