Mucize Doktor dizisindeki Açi karakteri ile seyircilere kendisini sevdirmeyi başaran güzel oyuncu Hayal Köseoğlu soluğu tatilde aldı! Dizinin final yapmasından sonra dizideki rol arkadaşları ve aynı zamanda dostları ile birlikte tatilin tadını çıkaran güzel oyuncu yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti!

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu kısa bir süre önce resmi Instagram hesabında bikinili fotoğraflarını paylaşarak herkese mesaj gönderdi! Kadın bedeninin her şekilde kusursuz olduğunu söyleyen Hayal Köseoğlu fotoğraflarını paylaşarak altına "Yaşasın kusurlar, yaşasın gamzeler, yaşasın kadın bedeni!" notunu düştü. Güzel yıldızın bu olumlama mesajı ise takipçilerinden takdir aldı.

Hayal Köseoğlu kimdir?
20 Aralık 1992 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluk yıllarından beri oyunculukla ilgili olan Hayal Köseoğlu İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Hayal Köseoğlu daha 6 yaşındayken ekranlarda yer almaya başladı. Ruhsar dizisinde yer alan Hayal Köseoğlu daha sonra Mahallenin Muhtarları dizisinde yer aldı. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'ın yakın arkadaşı Pelin'i canlandırmıştır. 2011 senesinde Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer alan Hayal Köseoğlu daha sonra Arkadaşlar İyidir ve Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle ekranlarda yer aldı. 2017 senesinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrolünü oynadığı İstanbullu Gelin dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu en son ise Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterini canlandırmıştır. Hayal Köseoğlu aynı zamanda Sesinde Aşk Var, Özgür Dünya ve  7. Koğuştaki Mucize filmlerinde de yer almıştır.

Editör: Wan Haber