Defile sonrası Miranda Kerr‘in tanıtımını yaptığı, üzerinde 2014 adet özel kesim pırlanta bulunan set için 4 milyon dolar teklif edildiğini belirten Roberto Bravo yetkilileri, “Miranda Kerr’in podyumda taktığı seti beğenen Azeri aslılı bir iş adamı koleksiyonu satın almak istediğini belirtti. Konsept tasarım olduğunu söyleyerek seti şu anda satamayacağımızı belirtince seti çok beğendiğini ve almak istediğini belirterek 4 milyon dolar teklif etti. Defilede tanıttığımız bir ürünün izleyiciler tarafından yoğun ilgi görmesi ve beğenmesi bizi çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

MAĞAZALARDA SERGİLENECEK
Defilede tanıtılan bir ürünün izleyiciler tarafından yoğun ilgi görmesi ve beğenilmesinin Roberto Bravo adına çok sevindirici olduğunu belirten firma yetkilileri, “Miranda Kerr’in taktığı konsept tasarımımızı başta İstanbul’daki Aqua Florya ve Brandium AVM’lerde yer alan mağazalarımız olmak üzere Türkiye’deki ve dünyadaki mağazalarımızda sergileyeceğiz” dedi.

2014’E ÖZEL 2014 PIRLANTA
Roberto Bravo’nun tasarımcılarının 3 ay süren yoğun çalışması sonucunda tasarlanan sette, 2014 adet mükemmel kesim pırlanta kullanıldığı belirtilirken, Miranda Kerr’in podyumda taşıdığı set, kullanılan pırlantalar ve özel işçiliği ile izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Setin, defile süresince özel güvenlik önlemleriyle korunduğu bildirildi.

Editör: Wan Haber