Güzel oyuncu Meryem Uzerli ikinci kez anne olmuştu. Fakat babasını sır gibi saklıyordu. Bebeğinin babası sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımla kim olduğu ortaya çıktı.  

Uzun zamandır Almanya'da yaşan Meryem Uzerli geçtiğimiz ay ikinci kez anne oldu. Amerikalı sevgilisinden bir bebek dünyaya getiren Uzerli, kızının babasını sır gibi saklıyordu. Meryem Uzerli kızının babasını 29 Mayıs 2019'da 'MuPortrait' adlı hesaptan paylaşılan fotoğrafla görülmüş oldu.i-

Emojisiyle cevap verdi

Berlin'de 1,5 yıl önce çekilen fotoğrafın altına hiçbir not yazılmaması ve oyuncunun "Yoksa sevgiliniz mi?" sorularına gülücük emojisiyle cevap vermesi dikkat çekmişti.

ikinci kez annelik heyecanı yaşan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde bebeğinin yüzünü gösterdiği paylaşımına "Saf aşk" notunu düşmüştü. Uzerli'nin Can Ateş ile birlikteliğinden Lara adında bir kızı da var.İşte Meryem Uzerli'nin sır gibi sakladığı sevgilisi

Almanya’da yaşamaya devam edecek?

yaşındaki Meryem Uzerli, anne olduğunu, Instagram hesabından "Ablan, baban ve ben seni ailemizde ağırladığımız için çok mutluyuz" sözleriyle duyurmuştu. Pandemi sürecini Almanya'da geçiren ünlü oyuncunun bu süreçteki en büyük destekçisi ailesi ve sevgilisi. Berlin'de bir kafe işleten Uzerli, uzun zamandır sade bir hayat sürüyor.

Editör: Wan Haber