YouTube'da yaklaşık 4 milyona yakın aboneye sahip olan Meryem Can, ilk olarak çektiği makyaj ve moda konulu videolarıyla tanındı. Can'ın zamanla abone sayısı arttı ve günlük vloglar çekmeye başladı. Son olarak ise beğenilen, konuşulan konular üzerine yönelmeye başladı.

Son olarak ise ''Kayıp Telefon İlanıyla Yalancıları Tespit Etmek'' isimli bir video yayınlayan Meryem Can'ın başına talihsiz bir olay geldi. 

 Meryem Can'ın telefonunun galerisinde çıplak görüntü olduğu iddiası takipçilerin gündemine girdi. Videonun sosyal medyada gündem yaratmasından sonra Can Twitter hesabından açıklama yapmayı tercih etti.

Videosu sırasında elindeki akıllı telefonu bilgisayara bağlayan Meryem Can'ın galerideki bir karesi olay oldu. Ekranda +18 bir görüntünün olması takipçilerin gözünden kaçmadı. Sosyal medyada olay olan bu görüntülere onlarca yorum yapıldı.

Görselin sosyal medyada konuşulmasından sonra Meryem Can çözümü videoyu silmekte buldu.

Ancak fenomen ismin bu hareketi de yeterli olmadı. Konunun büyümesi üzerine Meryem Can Twitter hesabından açıklama yaptı.


Meryem Can açıklamasında, şunları söyledi:

''Arkadaşlar, son yayınlamış olduğum videoda bir problem yaşandı. Biliyorsunuz biz ekip olarak Huawei ile çalışıyoruz. Kameraman arkadaşım da bu sebeple benimle aynı model telefonu kullanıyor.''

''Post prodüksiyon kısmında gerekli olan ekran görüntülerini o aldığı için, o sırada aktarımı onun telefonu ile yapıyorduk. Fark ettiyseniz galeride bana ait herhangi bir fotoğraf yok.'' 

''Ben de maalesef bu görüntülerin varlığını, video yayınlandıktan sonra fark ettim. Hızlıca o kısmı blurlamaya çalıştık fakat işlem gereğinden fazla uzun sürünce videoyu şimdilik kaldırdım.'' İnternethaber

Editör: Wan Haber