Her yaptığı ile olay yaratan ve sosyal medya kullanımı ile tepki çeken güzel oyuncu Merve Boluğur, kurallara uymamaya devam ediyor. Merve Boluğur, daha önce çok kez maskesiz görüntüleri ile dikkat çekmişti. Merve Boluğur, tekrar tekrar aynı hataya düştü. Merve Boluğur’un görüntüleri sosyal medya platformlarında en çok konuşulan haber oldu. Sosyal medya kullanıcıları adeta Merve Boluğur’u bombaladı!
Ünlü oyuncu Merve Boluğur kurallara uymuyor!
Merve Boluğur, birçok kez maskesiz görüntülenmişti. Korona virüsünün bu kadar yaygınlaştığı bu dönemde hiçbir kurala uymaması vatandaşları sinirlendirdi. Çok tepki çeken Boluğur, maskesiz gezmesi hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Daha önce yasak olduğu halde mekanlarda görüntülenmesi de dikkatlerden kaçmadı. 
Yine kuralsızlık yine Merve Boluğur!
Korona virüs kurallarına uymayan Merve Boluğur, bu kez de Maçka’da görüntülendi. Güzel oyuncu elinde dondurması ile yürüyüş yapıyordu. Kameraları gören Boluğur telefonunu açtı ve kameralarla ilgilenmedi. Hiçbir söz etmeden yoluna devam eden Merve Boluğur’un maskesinin olmaması da dikkatlerden kaçmadı. Maskesi olmadan dondurma yiyerek yürüyüş yapan Boluğur, ‘Merve hanım yasak olduğunu bilmiyor musunuz?’ sorularına yanıtsız kalarak yoluna devam etti. Ünlü oyuncunun bu fotoğraf kareleri kısa süre içinde tüm sosyal medya alemine yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncuyu adeta topa koydu. Büyük tepki gösterilen Boluğur’dan hiçbir ses çıkmamaya devam ediyor. 
Merve Boluğur kimdir?
Merve Boluğur 1987 yılında hayata gözlerini açmıştır. Acemi Cadı dizisindeki Ayşegül karakteri ile tanınan Merve Boluğur, kısa süre içinde fenomen haline gelmiştir. Sosyal medya hesabını kullanma şekliyle ünlenen oyuncu, Murat Dalkılıç ile yaptığı iki yıl süren evlilik sonrasında ayrılık kararı almıştı. Birkaç isim ile anılan Boluğur, yalnız kalmayı tercih ettiğini söyleyerek hayatına devam ediyor. 

Editör: Wan Haber