Ünlü Youtuber Enes Batur'un YouTube kanalına konuk olarak katılan ve çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Merve Boluğur, eski bir sevgilisini aldattığını, fakat bu nedenle, pişman olmadığını söyledi. Özellikle de bir erkek ile bir kadının bir ay öncesinden aynı  eve gitmemeleri gerektiğini de söyledi. Bir erkek, eğer ki eve geliyorsa kesinlikle cinsellik istiyordur. O nedenle eve geliyordur şekilde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

  Son zamanlarda youtuber olmak istediğini ve bu uğurda çeşitli çalışmaları olduğunu dile getiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, şarkıcılığa soyunmuş, hatta bu sebeple sosyal medya platformundan çok ünlü bir şarkıcıyla laf dalaşına dahi girmişti.

Aldattım, Pişman Değilim!

 Merve Boluğur, çok çarpıcı bir itirafta bulundu. Merve Boluğur, eski bir sevgilisini aldattığını fakat pişman olmadığını söyledi. Eskiden yaşamış olduğu bir ilişkisinde sevgilisine ayrılmak istediğini söylemiş fakat sevgilisi, bu durumu kabul etmemiş, bu nedenle de sevgilisini aldattığını  itiraf etti.

 Her ne kadar da sevgilisini aldattığı için pişman olmadığını dile getirse de aslında bir sevgilisi tarafından aldatıldığında, bu durumun kendisini çok üzdüğünü ve üzeceğini de söylüyor.

 Ünlü oyuncu Merve Boluğur yeni sevgili olan kız ve erkeklerin çok acele etmemeleri gerektiğini, aynı eve beraber gitmemeleri gerektiğini, biraz sabırlı olmaları gerektiğini dile getirdi. Özellikle de çabucak sevgililer beraber film izlemeye çalışıyorlar, bir şeyleri yapmaya çalışıyorlar, Bu durum Aslında pek de iyi değil dedi.

Editör: Wan Haber