Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden sen çal kapımı dizisi artık bu oyuncunun son İşi oldu. Final yapacağı korkusu bulunan dizinden üzücü bir ayrılık haberi geldi. Diziden ayrılan isim bir daha asla televizyon kanallarında görünmek istemediğini ve hiç bir dizide rol almayacağını dile getirdi.

Başrollerinde Kerem Bursin ile Hande Erçel’in oynadığı, kadrosunda;

  • Sarp Bozkurt
  • Anıl İlter
  • Melisa Döngel
  • Evrim Doğan
  •  Neslihan Ceran
  •  Bige Önal
  • Başak gümülcinelioğlu gibi oyuncuların rol aldığı sen çal kapımı setteki arkadaş ortamı ile sosyal medya platformlarında sıklıkla konuşulmakta.

Set içerisinde her gün çok eğlenceli paylaşımlar yapan dizinin başrol oyuncusu Hande Erçel’de kamera arkasında diğer oyuncu arkadaşlarıyla çok iyi bir şekilde geçildiğini vurgulamaya çalışıyor.

Diziden en son Bige Önal ayrılmış fakat biraz zaman geçtikten sonra geri dönmüştü. Diziye giren isimlerin ve kısa süre içerisinde çıkması da hem hayranlar hem de oyuncular için üzücü bir hal alıyor.

 Öyle ki diziye henüz yeni giren Mert Öcal daha kendisini göstermeden diziden çıkarılmıştı.

Bir Daha Asla Televizyon Dizisinde Rol Almayacağım!

Mert Öcal sen çal kapımı dizisine Prensi Seymen ile dahil olmuştu. Fakat yalnızca bir iki bölümde saniyelik sahnelerde görülen Mert Öcal diziden acele bir şekilde çıkarılmıştı.

 Mert Öcal bu ayrılık sonrasında sosyal medya hesabını yapmış olduğu açıklamada: “Çok yorucu, vakit kalmıyor, hayatını planlayamıyorsun, set şartları çok ağır. O yüzden ben de yetişemiyorum. Bir süre ara verdim televizyon oyunculuğuna! Diyerek televizyon ekranlarında bulunmayacağını dile getirdi. Mert Öcal, artık yalnızca dijital projelerde bulunacağını dile getirdi.

 Son olarak Survivor programında bulunan Öcal herkesi şaşırtarak ters köşe bir proje ile döneceğini dile getirdi

Editör: Wan Haber