Usta oyuncu Melek Baykal birkaç gün önce kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü kişiden davacı oldu ve kendisini mahkemeye verdi. Fakat mahkeme talebi reddetti. 66 yaşındaki usta oyuncu Melek Baykal kendisine cep telefonundan çeşitli mesaj atarak kendisini taciz eden elif c. adındaki şahıstan şikayetçi oldu fakat mahkeme Melek Baykal’ın talebini reddetti.

Show tv ekranlarında izleyici ile seneler boyunca buluşan cennet mahallesi dizisinde canlandırmış olduğu pembe karakteri ile akıllara kazınan 66 yaşındaki usta oyuncu melek baykal, telefonuna mesaj atarak saçının röflesi olayım, aktıkça sürüneyin  gibi mesajlarla devamlı taciz eden şahsı mahkemeye verdi.

 Elif C. adındaki şahıstan şikayetçi olan kişi koruma talep etti. Fakat bu koruma talebi reddedildi. İstanbul aile mahkemesine sunulmuş olan dilekçede elif adındaki şahsın usta oyuncu melek baykal'ın telefonuna ve sosyal medya hesaplarında devamlı kendisini taciz ettiğine dair bilgilere yer verdi. Dilekçede davalının son olarak 24 aralık 2020 tarihinde Melek Baykal’ın saçlarını röfle yaptırdığı anın videosunu çektiğinde  dökümde kendisine mesajlar attığını dile getirdi. Fakat mahkeme, Melek Baykal'ın koruma Tedbiri alma talebini geri çevirdi. 66 yaşındaki Usta oyuncunun Tedbir kararı ret edildi. Melek Baykal ise mahkemenin kararına itiraz ederek bir üst mahkemeye başvurdu. Melek Baykal, en son Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan babam çok değişti adlı dizide oynamıştı.

Editör: Wan Haber