Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle 2 yıldır sıkıntılı günler geçiren Mehmet Ali Erbil, yeni yıla evinde şömine başında girmişti. Bir de fotoğraf yayınlayan ünlü şovmen, "Yeni yıla hemşirelerimle gidim. Mutlu yıllar" yazarak yeni yılı karşılamıştı. 

Kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi görmeye başlayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den sevindiren haber geldi.

Erbil'i evinde ziyaret eden arkadaşı Ercan Avşar, ünlü şovmenin artık destek almadan tek başına yürüyebildiğini açıkladı. 

Birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınlayan Ercan Avşar, mutlu haberi takipçileriyle paylaştı.

Avşar, yayınladığı gönderide, "Bugün babacığımı ziyaret ettim. Tedavisi çok güzel geçiyor. Artık kimsenin yardımını almadan, evin içinde tek başına yürüyor. Maşallah... 2021'in en güzel haberi" ifadelerini kullandı.

Erbil, hastalık sürecine dair 235 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra verdiği röportajda şu açıklamaları yapmıştı: "Eşlerim arkadaşlarımın dualarıyla bir tek gün başımdan ayrılmadı. Türkiye'nin dört bir yanından insanlar dua etmeye gelmişler. Kardeşime 'Eğer yürüyemeyeceksem fişimi çekin' dedim"

"İlk uyandığımda Muhsine'yi çağırmışım sonra Sezin hastaneye geldi. Arkadaşlarım gelirdi, İbrahim ile (Tatlıses) karşılıklı her geldiğinde ağlaşırdık. O vurulduğunda ilk ben gitmiştim hastaneye."

"Kendi doktorum bile kurtulma şansımın %5 olduğunu söylemiş. Biraz dinlenmek istiyorum. Sakallı bir film yapacağım, küçük bir rol sadece. O yüzden sakal bıraktım. Yoğun bakımdayken aldığım ilaçlar yüzünden kabuslar görüyordum. Gördüğüm kötü kabuslar yüzünden yoğun bakımda ellerimi bağladılar. Ben ellerimi çivilediler sanıyordum."

"Zaten duygusal bir yapım vardı hastalık sonrası daha da yoğunlaştım. En yakın arkadaşlarım İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Seda Sayan ve Selçuk Yöntem hastane sürecimde hep yanımda oldu."

"Fizik tedavi sürecinde tembel davranıyorum. Doktorlar %99 ihtimalle yürüyeceğimi söylediler. Doğum günümde damadımın yardımıyla el sallayabildim. Kaçış sendromu hastalığı Türkiye'de iki kişide var, biri benim."

internethaber.com

Editör: Wan Haber