Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yıllar önce büyük bir aşk yaşamıştı. Dillere destan olan ve herkesin büyük beğenisini kazanan çift, uzun yıllar birlikte olmuştu. Mehmet Ali Erbil, ünlü manken Nefise Karatay ile birlikteydi. Herkes bu ikilinin dünya evine gireceği konusunda emindi. Nefise Karatay ve Mehmet Ali Erbil birlikte iken, ünlü dergi Elele’den bir teklif aldılar ve kameraların karşısına geçtiler. İkili dergi kapağı için aşk dolu pozlar vermişti. Çıplak pozları uzun yıllar en çok konuşulanlar arasında olmuştu. Mehmet Ali Erbil ve Nefise Karatay, düğün yolundan dönerek birlikteliklerini noktalama kararı aldılar. Evlilik ile sonuçlanmayan ilişkileri herkesi çok üzdü. Ayrılık sonrasında verdikleri pozlarda unutuldu.
Mehmet Ali Erbil, o çıplak pozları hakkında ilk kez konuştu!
Sevilen şovmen yıllar önceki sevgilisi ile verdiği pozlar hakkında ilk kez konuştu. Erbil, konuştuğu sözler ile kısa süre içinde gündeme oturmayı başardı. Mehmet Ali Erbil, Elele dergisi için verdiği pozlardan çok pişman olduğunu dile getirdi. Büyük bir üzüntü yaşayan Erbil, yıllar öncesine geri gitse tekrar aynı pozları asla vermeyeceğinin de altını çizdi.
‘Çok pişmanım!’
Mehmet Ali Erbil, o fotoğraflarda kendini çok suçlu hissettiğini, fotoğrafların çekilmesinin tamamen kendi suçu olduğunu söyledi. O yıllar yurtdışında bu şekilde pozların meşhur olduğunu söyleyen Erbil, sevgilisine aynı pozları Türkiye’de kendilerinin de yapmasını istediğini söyledi. Nefise Karatay ise sevgilisinin bu isteğini reddetmemiş ve çekim yapılmıştı. 
Mehmet Ali Erbil, Nefise Karatay ile evleneceklerinin kesin olduğunu düşünerek böyle pozlar verdiklerini, eğer evlenmeyeceklerini bilseydi bunu yapmayacağını söyledi. Evlenmediği ve şimdilerde hiç görmediği bir kadını o şekilde gösterdiği için çok pişman olduğunu da dile getirmeden edemedi. Diğer yandan Nefise Karatay hakkında güzel sözler söyleyen Erbil. güzel mankenin çok mutlu olmasını istediğini söyledi. 

Editör: Wan Haber