Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın başrollerde oynadığı Masumlar Apartmanı, nefes kesen bir bölümle izleyicisiyle buluştu. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın son bölümüne Naci ve Safiye aşkı damga vurdu.

SAFİYE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Safiye'nin ilk ve tek aşkı Naci yıllar sonra ortaya çıktı. Safiye'nin oturduğu apartmanının karşısındaki otele aşınan Naci, eski aşkıyla yüz yüze geldi. Naci bir akşam klarnetini eline alarak Sezen Aksu'nun Doymadım şarkısını çaldı. Bu şarkıyı duyan Safiye lise yıllarına geri döndü ve gözyaşlarına boğuldu.

GÜLBEN, ESRA'YA ZARAR VERDİ

Esat'a saplantılı şekilde aşık olan Gülben ise İnci'den yardım alarak evden çıktı. Bir bahaneyle yanından İnci'yi gönderip Esat'ı arayan Gülben, Esra'nın sesini duyunca çileden çıktı. Radyoya giden Gülben, Esra'nın üzerine yürüyerek itti ve camdan dışarı düşmesine neden oldu.



Giderek korkunç bir hal alıyor! Salgının başından bu yana böylesi Türkiye'de ilk kez olduGiderek korkunç bir hal alıyor! Salgının başından bu yana böylesi Türkiye'de ilk kez olduGüzel oyuncu mini etekli pozlarını paylaştı, beğeni butonu çöktüGüzel oyuncu mini etekli pozlarını paylaştı, beğeni butonu çöktüKamudan sonra özelden de ilk hamle geldi! Bir sektörün mesai saatleri değiştiKamudan sonra özelden de ilk hamle geldi! Bir sektörün mesai saatleri değişti
Masumlar Apartmanı 12. bölümüyle ekrana geldi! Her sahne Twitter'da gündem olduEsra'nın şikayeti sonrasında ise polisler eve gelerek Gülben'i gözaltına aldı. Kimseyi kendine dokundurmayan Safiye'nin gözyaşlarına boğulan Gülben'e olan desteği ise izleyicileri ekrana kilitledi. Magazin haberleri  

Editör: Wan Haber