TV8 kanalının severek izlenilen yarışma programı Masterchef her hafta yayınlanan yeni bölümüyle büyük final için adım adım ilerliyor. Jüri içerisinde ünlü Şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu bulunuyor. Ekranlara çıkan her bölümü büyük bir merakla izlenen Masterchef Türkiye yemek yarışmasında her hafta farklı bir olay gündem oluyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan yarışma programı her hafta yüksek izlenme oranlarına sahip oluyor.

Her biri birbirinden başarılı yarışmacıların bulunduğu Masterchef programının bu sezon ki şampiyonunun kim olacağı da en çok merak edilen konular içerisinde yer alıyor. Bununla birlikte Masterchef programında her gün farklı bir olay gündeme geliyor. Masterchef Türkiye yemek yarışması yine bomba gibi bir olayla gündeme geldi. İzleyiciler  “Yok artık”  diyecek duruma geldi. Masterchef programında ortaya atılan aşk dedikodusu ortalığı karıştırdı. Ayyüce Kamit her şeyi bir bir itiraf etti. “Emir ile aramızda çok değerli bir ilişki var.”

Masterchef programının çok sevilen yarışmacılarından olan Ayyüce Kamit, geçen hafta yarışmadan elenen kişi olmuştu. Yaşadığı olaylar ile birçok kişiyi duygulandırmıştı. Ayrıca konuk olduğu Youtube programı ile hakkında merak edilenleri de açıklamıştı. Birlikte yarıştığı yarışmacılardan biri olan Emir Elidemir ile aralarında bir ilişki yaşandığı dedikoduları hakkında açıklama yaptı. Bu dedikodular karşısında Ayyüce açıklamasını yaptı.

Geçen hafta Masterchef yarışma programından elenen yarışmacı Ayyüce Kamit, Uğur Karadaş’ın moderatörlüğünü yaptığı Youtube yayınına katıldı. Yarışmadan elendiği gün “Bir yıl süresince penceresi olmayan bir evde yaşamak durumunda kaldım” ifadeleriyle birçok kişiyi duygulandıran Ayyüce, o yaşadığı günleri tekrardan anlattı. Yaşadıkları ile gündem konusu olan yarışmacı herkesi hüzünlendirmişti.

Ayyüce Kamit hayat hikayesi hakkında, “Sakarya’dan İstanbul’a geldiğim zaman ekonomik olarak sıkıntılarım vardı. Daha açık bir ifade ile cebimde beş kuruş para yoktu. En büyük hayalim aşçı olmaktı. Bazı kişiler, “paran yoktu da özel okulda nasıl okuyabildin ?” şeklinde sorular yöneltiyor.  Canım babam benim iyi bir şekilde eğitim almam için kredi çekti. Babama ömür boyu benim yanımda bulunamayacağını ve bu yolda hep tek yürümem gerektiğini her zaman söyledim. Daha sonra okulun ayarladığı bir yerde staja gitmeye başladım. Staj yaparken bir yerden iş teklifi geldi. 1.700 TL maaş ile ilk iş tecrübeme başladım. İşte daha çok yeni olduğum için hemen kabul ettim. Tek isteğim İstanbul’da kalmak ve bu aşçılık sektöründe devam etmekti.” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşmasına, “Bir süre sonra üniversite öğrencilerinin kaldığı bir yurda yerleştim. Yurtta dört kişilik bir odada kalmaya başlamıştım ve oda arkadaşlarım birbirini tanıyordu. Benden çok hoşlanmamışlardı ve beni sürekli rahatsız ediyorlardı. Böyle devam edemeyeceğimi düşündüm ve bir ev tutmaya karar verdim. İlk evim Şişli’de bulunun bir apartmanın bodrum katındaydı. Sonradan eklenmişti ve sadece bir oda, bir yatak ve bir tuvalet bulunuyordu. Evin tavan kısmına doğru  küçük bir pencere de bulunuyordu. Ancak pencere dışarıya değil apartmanın içine açılıyordu. Her zaman kapkaranlık ve asla güneş almazdı. Yaşadığım bu zor zamanlar beni güçlü bir kişi yaptı. Güneşe her baktığımda fazla umut doldu içim. Beni bu zamana ulaştıran tek şey penceresi bulunmayan o evdi.” sözlerini ekleyen Ayyüce tekrardan izleyicileri duygulandırdı.

Daha sonra Ayyüce’ye, “Furkan ya da Emir’le bir ilişki yaşadın mı?” sorusu yöneltildi. Soruya yanıt olarak Ayyüce, “Bu soru beni çok üzdü. Bizler burada yarışmak için varız. Tek bir hedefimiz var o da yarışmayı kazanmak. Hepimizin bir arada olması olayları bu yöne çekiyor. Emir ile birlikte bir ay kadar aynı restoranda çalıştık. Ve yarışmaya beraber başvuruda bulunmayı düşünmüştük. Ancak sonrasında birbirimizden haberimiz olmadı ve seçmelerde karşılaştık. Emir ile aramızda çok değerli bir ilişki var ancak kesinlikle sevgili değiliz. Aynı şey Furkan içinde geçerli ve onunla da hiçbir zaman sevgili olmadı.” ifadelerinde bulunarak ortaya atılan dedikoduların doğru olmadığını bildirdi.Haberay

Editör: Wan Haber