Masterşhef Türkiye jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, yine karısını aldattı. Daha önce de karısını genç bir kadınla aldatan somer sivrioğlu, şimdide yeni bir kadınla beraber otelden çıkarken kameralara yansıdı. Somer Sivrioğlu,  Beraber değiliz diyerek sorularla, adeta dalga geçti.

 TV8'in bir zamanlar reyting rekorları kıran programın Masterchef Türkiye'nin karısını aldatmasıyla gündemden düşmek nedir bilmeyen meşhur jüri üyesi Somer sivrioğlu,  Bebek'te bir kadınla beraber otelden çıkarken görüntülendi.

Masterchef türkiye yarışma programında geçtiğimiz aylarda yarışmacı uğur'un diskalifiye olması oldukça büyük o da olmuş, uğur'a kameralar karşısında söylenilenler tepki çekmişti.

 Olayı Şakaya Vurdu!

Masterchef Türkiye yarışma programının ünlü şefi Somer Sivrioğlu gece yarısı bebekte bir otelden bir kadınla beraber çıkarken kameralara yansıdı. Kadın koşar adımlarla uzaklaşırken Somer Şef, muhabirlerin otelden bir kadına çıktınız şeklindeki sorularına şaka ile karşılık vererek yanındaki erkek arkadaşını göstererek ne kadın arkadaşı diye dalga geçti. Eşini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası hala devam eden Somer şef bir iş için otele geldiğini açıkladı. Somer Sivrioğlu'nun yanından koşar adımlarla kadın uzaklaştı, kadın ise birlikte değiliz dedi.

Editör: Wan Haber