TV8 ekranlarının yarışma programı Masterchef  jürisi Şef Somer Sivrioğlu’nun aşk yaşamı tekrardan konuşulmaya başlandı. 18 senelik eski eşi Aslı Sivrioğlu'nu aldattığı söylenen Şef Somer Sivrioğlu’nun gizli aşkı ile olan fotoğrafları gündeme gelince eşi Aslı Sivrioğlu'dan boşanmıştı. İşte, Şef Somer Sivrioğlu hayatı hakkında merak edilener!

Şef Somer Sivrioğlu kiminle aşk yaşıyor? Şef Somer Sivrioğlu boşandığı eşi kimdir? TV8 ekranlarınının yemek yapma yarışması ve son zamanların en çok izlenen reyting rekorları kıran Masterchef Türkiye yarışma programının jüri üyelerinin özel hayatları izleyiciler tarafından merak konusudur.

SOMER SİVRİOĞLU’NUN YENİ AŞKI KİMDİR?

18 yıllık hayat arkadaşı Aslı Sivrioğlu'nu aldattığı söylenen Şef Somer Sivrioğlu’nun gizli aşkı ile olan resimleri gündeme gelince eşi Aslı Sivrioğlu ile geçtiğimiz yıl boşanmışlardı.

18 yıllık evlilik hayatını tek davada sonlandıran Şef Somer Sivrioğlu’nun Derin ve Deniz isminde biri kız biri erkek iki çocuğu bulunuyor.

Avustralya'da eski eşi Aslı Sivrioğlu'yla iki restoranı bulunan ve sonra İstanbul'a MasterChef yarışma programında sunucu jüri olmak için dönen Şef Somer Sivrioğlu eşini İstanbul'da aldattığı söylentileri gündem olmuştu.

Şef Somer Sivrioğlu ve eşi Aslı Sivrioğlu aldatma olaylarının gündem olması sonrasında boşandılar.

25 Mayıs 1971 yılında doğan Şef Somer Sivrioğlu’nun annesi de şef. Küçük yaşlardan bu zamana yemeğe ve yemek yapmaya karşı çok ilgili olan ünlü şef, Bilkent Turizm Otelciliği bitirdikten sonra 1996 yılında yerleştiği Avustralya'da 23 sene yaşadı. Yurt dışındaki restoranlarda görev alan Şef Somer Sivrioğlu’nun geleneksel yemeklerimizi içeren menüsü ile Türk mutfağını dünyanın birçok yerinde tanıttı.


Şef Somer Sivrioğlu’nun aldığı ödüller:

• 2013 yılı Yerel İşletme Ödülü

• İç Batı'nın En İyi Restoranı ve 2012 yılının En İyi Lezzet Ödülü

• 2010 ve 2011 yıllarında RCNSW Mükemmellik Ödülü

• 2010 yılında İç Batı bölgesinin En iyi Türk Restoranı Ödülü Haberay

Editör: Wan Haber