Yayınlanmış olduğu tarihten itibaren bütün izleyicileri ekrana kilitlemeyi Başaran masterchef Türkiye programının yavaş yavaş sonuna gelmiş bulunmaktayız. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat yine de izleyiciler arama motorlarından masterchef Türkiye programının ne zaman final yapacağı ile ilgili çeşitli soruları sormaktadır. Masterchef Finali Ne Zaman? Masterchef 2020 Ödülü Nedir?

Milyonlarca hayranı olan Masterchef Türkiye’nin finali ile ilgili merak edilen konular başta olmak üzere pek çok daha detay bu makalede sizleri bekliyor. Hepinize keyifli okumalar dileriz.

Masterchef

Masterchef 2020’nin finali için nefesler tutulmaya başlandı. Binlerce kişi arasından seçilen yarışmacıların kıyasıya mücadelede bulunduğu masterchef kısa süre içerisinde 2020 sezonunu sonlandıracak. Masterchef, geçen sene 29 Aralık 2019 tarihinde finalini gerçekleştirmişti. Sezonun birincisi ceren olmuştu. Peki masterchef finali ne zaman olacak? 2020 sezonu ne zaman bitecek? İşte tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

Masterchef finale çok az bir zaman kalmışken heyecan da doruklara çıkmayı başardı. Binlerce isim arasından seçilen 16 kişiliğin kıyasıya mücadele de bulunduğu Masterchef programında 5 yarışmacı kaldı. Emir, Eray, Barbaros, özgür ve Serhat mastetchef'te finale kaldı.

Masterchef finali ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat 10 Ocak 2020 tarihi işaret edilmektedir. Masterchef ile ilgili bir diğer iddia ise finalin Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Exxen'de yapılacağı şeklindedir.

Masterchef

Masterchef 2020 Ödülü Nedir?

2020 senesinde ekranlara gelen masterchef Türkiye’de 1 olacak yarışmacıya takdim edilecek hediye netlik kazandı. Geçtiğimiz 2018 senesinde masterchef şampiyonuna 100 bin TL’lik para ödülü verilmişti. 2019 senesinde ise son model bir otomobil ödüllü birinci olan yarışmacıya verilmişti. Aynı zamanda şampiyon olan kişiye bir de kupa verilmektedir.

Seneler geçtikçe masterchef Türkiye programında 1. Olan yarışmacıya verilen ödüllerin dozu da artmaktadır. Öncelikle 100.000 TL’lik para, daha sonrasında ise sıfır bir overilen... Bakalım bu sene 1. Olan yarışmacı ya Ne verilecek? Konu ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geleceği zaman Wanhaber aracılığı ile haberdar olabilirsiniz.

Editör: Wan Haber