Maraşlı dizisi ile ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Alina Boz kısa bir süre önce büyük bir reklam anlaşması imzaladı! Her geçen gün yıldızı daha da parlayan ünlü oyuncu yaptığı reklam anlaşmasında dudak uçuklatan bir rakam kazanacak! 

Mehmet Üstündağ tarafından yapılan habere göre Alina Boz çok tanınan bir markanın reklam yüzü olacak! Duru markasının reklam yüzü olan Alina Boz'un bu reklamdan kazanacağı ücret belli oldu! Başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken güzel yıldız son dönemlerin en çok konuşulan oyuncuları arasında da yer alıyor. 


İşte Alina Boz'un kazanacağı o rakam!
Güzel oyuncu Alina Boz'un Duru reklamından ne kadar kazanacağı belli oldu! Alina Boz tam olarak reklam firmasıyla 1 milyon TL'ye anlaştı. Yaz sezonu boyunca Duru markasının reklamlarında yer alacak olan Alina Boz bu haberiyle hayranlarına da büyük bir müjde vermiş oldu! Ekranların en sevilen isimleri arasında yer alan güzel oyuncu her geçen gün yeni projesiyle daha da yıldızını parlatmaya devam ediyor!


Alina Boz kimdir?
14 Haziran 1998 senesinde Moskova'da dünyaya geldi. Anne tarafından Rus olan Alina Boz'un babası ise Türk'tür. Ardından oyunculuk üzerine eğitim almaya başlamış ve Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim görmüştür. İlk olarak ekranlarda Cesur Hemşire dizisiyle görünen Alina Boz ardından ise Paramparça dizisinde 'Hazal' karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Ardından Sevda'nın Bahçesi, Vatanım Sensin yapımlarında yer almıştır. 2018 senesinde Alp Navruz ile Azra karakteri ile büyük bir çıkış yapmış sonrasında ise Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde yer almıştır. Şu an ise ATV ekranlarında yayınlanan başrolünü Burak Deniz ile birlikte paylaştığı Maraşlı dizisinde Mahur karakterini canlandırmaktadır. Alina Boz aynı zamanda Bölük ve Kaçma Birader gibi filmlerde de karşımıza çıkmıştır.

Editör: Wan Haber