2000’li yıllardan itibaren çeşitli dizilerde rol almaya başlayan ünlü oyuncu Rojda Demirer pek çok karaktere can verdiği hem sinema hem de dizi yapımlarının özlenilen ve aranılan isimlerinden olan oyuncunun kariyerinde pek çok proje mevcut. Geniş Aile isimli dizide ki Zeynep karakteri ile adeta akıllara kazınan Oyuncu, son zamanlarda da çok iddialı projelerde bulunmaya devam ediyor.

  • Kördüğüm dizisinde Neslihan,
  • Adı efsane dizisinde Seçil,
  • Çarpışma dizisinde Belma
  •  saygı dizisinde de kendini gösterdi.

2021 senesi itibariyle Rojda Demirer'i ATV ekranlarında firuzhan Türel karakteri ile izliyoruz. 2. bölümü ekranlara gelen Maraşlı dizisinde zengin patron Aziz Türel’in ikinci eşi Firuzan Türel karakterine can veren ünlü oyuncu Rojda Demirer etkili bir performans sergileyerek dizinin kilit isimlerinden biri olmayı başarıyor.

Bir programa konuşan ünlü oyuncu Rojda Demirer “Azize göre daha geniş birazcık bir şeyleri sonradan elde ettiği için o Şaşa ve zenginliğe çok önem veren bununla beslenen bir kadın bazen güzelliğinin ve gençliğinin heba olduğunu düşünüyor ve bu yönde gözü dışarıya kayabilir.” diyerek karakter ile ilgili çeşitli özellikleri gün yüzüne çıkarttı.

İlk 2 bölümü ile izleyicileri adeta ekrana kilitleyen Maraşlı dizisi yeni bölümleri ile çok daha fazla konuşulacak gibi görünüyor. Rojda Demirer bu dizide mükemmel bir performans sergilemeye devam edecek.

Editör: Wan Haber