Maraşlı dizisi Pazartesi Akşamları reytinglerde de sefirin kızı dizisini geride bırakarak en çok izlenen 4 dizi olmayı başardı. İlerleyen bölümlerde çukur ile yasak elma dizileri ile rekabet halinde olacak olan ATV dizisi, daha iyi neticeler elde etme hususunda da ucu açık bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Eski bir asker olan Maraşlı ile bir fotoğrafçı olan Mahur’un aşk hikayesini mükemmel bir şekilde ele alarak izleyiciye yansıtan Maraşlı dizisi böylelikle çok sevildi.

Dizinin setinden oyuncular tarafından yapılan çeşitli paylaşımlarda sosyal medyada oldukça konuşulmaya başlandı.

Burak Deniz’in Maraşlı setinde ata bindiği anlarda yaşadıkları ise takipçilerini bir hayli gülümsetti. Oyuncu, Instagram platformdan yapmış olduğu paylaşım ile herkesi hem güldürdü hem de biraz telaşlandırdı.

Burak Deniz’in bindiği atın Bir ara geri geri gitmesi neticesinde oyuncu arkadaşları Burak Bey atı yanlış vitese takmışsınız diyerek gülümseten yorumlar yaptı. Oyuncu, notu ile Christopher nolan’ın filmine gönderme yaparak videoyu yayınladı. Oyuncunun partileri Alina Boz’dan çok ilginç bir yorum geldi. Alina Boz Burak Deniz’in atabinmesi ile ilgili olarak:

“Sonra Nolan bu atlarla bu işin olmayacağını anlamıştır.” Notunu ekledi.

Editör: Wan Haber