Unutulmaz Tiyatro oyunu Lüküs Hayat artık kapalı gişede boy gösterecek. Yılların eskitemediği Lüküs hayat Mersin devlet opera ve balesinde sahnelenecek...

Lüküs hayat olarak bilinen Tiyatro çınarı şimdi ise artık kapalı gişede boy gösterecek ve Mersin devlet opera ve balesinde olacak ve sahnelenecek. Mersin devlet tiyatro ve bale de sahnelenmesi beklenen ve kapalı gişe olacak olan Lüküs hayat Cemal Reşit Rey'in bestelediği, librettosunu Ekrem Reşit Rey'in yazdığı iki perdelik ünlü Lüküs Hayat müzikalini şef Aytuğ Ülgen yönetirken, eserin dekor tasarımı Seyhan Atamer'e, kostüm tasarımı Nursun Ünlü'ye, ışık tasarımı Tarı Deniz'e, koreografisi Serbülent Biçer'e ait. 

 

lukus-hayat.jpg


Unutulmaz olan ve yılların akıllardan ve hafızalardan silemediği tiyatro oyunu Lüküs hayat Eserinin reji asistanlığını Süleyman Tekin yaparken, başlıca rolleri ise Korhan Dinçer, Neslihan Ulaş, Ayşegül Devrim Serdar, Deniz Karausta, Gökçen Büyükaslan, Yusuf Ziya Büyükaslan, Mehmet Erkoç, Melahat Yavuz, Tolga Erden, Seda Yörenç Sönmez, Ufuk Kasar, Gülden Vurandemir, Hasan Berk, Alpay Noyan Özbay, Nihan Evren, Zeynep Özgür Yılmaz, Erdem Özdemir, Levent Yetkin, Ali Ulvi Karaca, Serkan Karagöz, Orhan Güllüler ve Baran Taner paylaşıyor. 20 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te sahnelenecek olan eserin Ocak ayı temsili, 6 Ocak 2015 Salı günü saat 20.00'de, Mersin Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle yeniden buluşacak.

Artın Mersin devlet opera ve bale sahnelerinde boy gösterecek olan Lükül hayat ile ilgili Müzikalle alaklı açıklama yapan MDOB Müdür ve Sanat Yönetmeni Aslı Utku Engin, "Tüm zamanların en çok izlenen müzikali Lüküs Hayat'ı, prömiyerinden bu yana kapalı gişe oynamaya devam ediyoruz. Eserin sonraki temsili 6 Ocak'ta olup, biletleri satışa çıkmıştır. Seyircilerimize, biletlerini şimdiden almalarını tavsiye ederiz" dedi.

Editör: Wan Haber