Kylie Minouge Kimdir?
28 mayıs 1968 tarihinde Avustralya’nın Melbourne kentinde Doğan Kylie Ann Minogue oyunculuk serüveni 1979 senesinde henüz 11 yaşında iken bir televizyon dizisi ile başladı. Sonrasında sırasıyla bir çocuk programı olan the hem ders 12 Oradan da ünlü bir diziye geçiş yapan Minogue bu dizide kazanmış olduğu popülerlik aracılığı ile şarkıcılık kariyerine yavaş yavaş adım atmayı başardı. İlk etapta yerel bir plak firması olan music Record'da çıkan toplama albümü de şarkı söyleyen genç kız, londralı hit fabrikaları aitken ve waterman ile diyalog haline geçmeyi başardı. Bunun ardından çeşitli turnelere çıkmaya karar verdi.

Başarılarından sonra Minogue, aynı tempo ile albüm çalışmalarına hız verdi ve albümde beklenen başarıya ulaşınca şöhret yolu tamamen kendisine açılmış oldu. Artık kendisinin bu aşamadan sonra şöhret basamaklarını tek tek çıkması aşamaları kendisini beklemekteydi. “İyi kalpli komşu kızı” olarak tanıyıp ve sevdiler kendisini. Fakat 1990’lı yıllara gelindiğinde bu şahıs kadınlığının farkına vardı ve eğer güzelliğini kullanırsa önünde daha açılacak pek çok japının olduğunun farkına da vardı.

Dünyanın en zenginler listesine girdi

Özel Hayatı
Bir dizide yer aldığı süre boyunca rol arkadaşı Jason donovan ile birlikte oldu. 1989 ile 1991 seneleri arasında INXS grubunun solisti Michael Hutchence ile ilişki yaşadı. Daha sonra 2002 Grammy Ödülleri töreninde tanıştığı Fransız oyuncu Olivier Martinez ile birlikte olmaya karar verdi. İkilinin ilişkisi şubat 2007 tarihinde sona erdi. Maetinez'in Sadakatsiz olduğu yönünde basında yer alan haberlerden dolayı üzüntü duyduğunu belirten Minouge Martinez’i savundu ve meme kanseri olduğu dönemde kendisinden çok destek gördüğünü ifade etti.  2008 ile 2013 seneleri arasında manken Andres velencoso ile ilişki yaşadı.
 

Editör: Wan Haber