İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolü paylaştıkları  Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine çok ünlü bir isim daha katılıyor. 21yıl sonra evlenen çift hayatlarına yeni biri girecek bundan sonra dizinin akışı nasıl olacak. Muratlarına sonunda eren çiftin yaşamında nasıl farklılıklar yaşanacak şuan bilinmiyor ama Şahika isimli yeni bir karakter diziye geliyor!

Önceki hafta ekranlara gelen yeni bölümünde Kuzey ve Yıldız, sonunda bütün engellere rağmen evlenebilmişlerdi. Son dakika nikah gelen Yaşar Baba’nın nikahı engelleyeceği düşünüldü ama öyle olmadı durum çok farklıydı. Yaşar Baba’ nın gönlü kızının mutlu gününde üzgün gitmesine elvermemiş son anda düğününe gelmişti.

Bu Cumartesi ekranlara gelecek yeni bölümünde çiçeği burnunda genç çiftin romantik zamanlarını izleyeceğiz.

Yapılan açıklamaya göre bir sürpriz konuk oyuncu diziye katılıyor. Hangi bölümde dahil olacağı hala belli değil fakat Paramparça dizisinde Solmaz karakteri ile rol alan Güneş Emir, şimdide Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Şahika olarak ekranlara gelecek.

Rol aldığı diziler;

-Deniz Yıldızı ,

-Paramparça,

-Tutsak

- A.Ş.K.

Süreç Film’in yapımcılığında ve Ersoy Güler’in yönetmenliğini üstlendiği dizide Kuzey ve Yıldız’ın maceraları hayatları kaldığı yerden devam ederken Şahika’nın kim olacağı ve dizide neler yapacağı büyük merak konusu.

Editör: Wan Haber