Kıvılcım Ural ile 2018 yılında ikinci kez dünya evine giren Kaan Tangöze eşi ile AVM otoparkında kavga etti. Kıvılcım Ural kavga sonrası elindekileri yere atarak oradan ayrıldı.

Seçkin Piriler'den olaylı bir şekilde ayrılıp Kıvılcım Ural ile 2018 yılında dünyaevine giren şarkıcı Kaan Tangöze, Ural'la yaşadığı kavgayla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Elindekileri yere fırlattı

Aralarında suların durulmadığı ünlü çift, gittikleri bir AVM'nin otoparkında henüz bilinmeyen bir sebeple sert bir kavgaya tutuştu. Otoparktaki kişilerin şahit olduğu olayda, Ural sinirlerine hakim olamayarak elindeki alışveriş torbalarını yere fırlattı ve yeniden AVM'ye döndü. Eşi Ural'ın hareketi sonrası ünlü şarkıcı ise arabasına binip uzaklaştı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Tangöze'nin Seçkin Piriler'le olan evliliğinden dünyaya gelen iki oğlu ve kızları İlayda ile otomobilde görüntülenen Kıvılcım Ural, "Pandemi nedeniyle hep evdeyiz, her şey yolunda. Bazen müzik yapıyoruz. Çocuklarla güzel vakit geçiriyoruz. Yakında Kaan'ın albümü çıkıyor" demişti.

Editör: Wan Haber