Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’u sevenler heyecan içerisinde yeni projesinin ekranlara gelmesini bekliyor. Yakışıklı oyuncu en son 2018-2019 sezonunda Çarpışma adlı dizide Kadir Adalı karakterine can vermişti. Kıvanç Tatlıtuğ bu dizinin sonrasında değişik bir projede bulunmadı.

Daha çok dinlemeyi seven ve harika bir hikayeyi bekleyen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ cezbeden teklif netflix açısından hazırlanan yeni diziden geldi. Fantastik bir proje özelliği taşıyan Bir Denizaltı Hikayesi’nde başrolde oynayacak olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 1,5 senenin ardından tekrardan dizi setlerine dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile beraber başrolleri paylaşacak olan oyuncunun hayranları da ikili arasındaki uyumun nasıl olacağını şimdiden merak etmeye başladı. Evet Artık heyecan dorukta. Takipçileri yeni rolü Araman’ı bekliyor. 8 bölümlük dizinin 2021 senesinde netflix platformunfa izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Şimdi ben dizi hayranları sosyal medya platformlarında ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci arasında nasıl bir oyunculuk uyumu olacağını merak etmeye başladı.

En son alınan kulis haberlerine göre çekimlerin ay sonu başlayacağına işaret ediyor. İkilinin yanında aynı zamanda birbirinden profesyonel oyuncular da bu dizide oynayacak.

Bir gazetecinin Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre çekimleri İstanbul’un yanı sıra aynı zamanda İzmir ve Ayvalık cunda’da gerçekleştirilecek.

 Yakın zaman içerisinde netflix platformunda izleyici ile buluşacak olan Bir Denizaltı Hikayesi değişik senaryosu ile herkesi büyüleyecek.

Editör: Wan Haber