Klasik araç tutkunu Kıvanç Tatlıtuğ'un uzun zamandır ekranlarda olmaması hayranlarını oldukça üzmüşken müjdeli haber geldi. Çanakkale'de eşi Başak Dizer'le evliliklerinin 4. yıl dönümlerini kutlamanın ardından yeni aldığı 1970 model Chevrolet Monte Carlo arabasıyla görüntülenen Tatlıtuğ'dan olay açıklamalar geldi.

TV100'ün objektiflerine yakalanan Tatlıtuğ, basın mensuplarıyla kısa, eğlenceli bir sohbet etti. 21 Şubat’ta eşi Başak Dizer’le 4. evlilik yıldönümünü kutladığını ifade eden Tatlıtuğ, ''Çok mutluyuz, 4. Yılı bitirdik… Başak’la beraber Çanakkale’deydik. Biliyorsunuz biz fırsat buldukça doğaya kaçan bir çiftiz'' açıklaması yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni projelerinin müjdesini ise şu sözlerle verdi:

''Yeni gelişmeler oldu. Tiyatro gönlümde var ama şu dönem içerisinde dijital platforma dizi yapmak için anlaşmak üzereyiz. Bu sene dizi yapmak istiyorum. Yaza da sinema filmim var''

En son 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmindeki Saruhan rolüyle büyük ilgi gören Kıvanç Tatlıtuğ, oynayacağı karakterlerin birbirlerine benzememesine özen gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Peki, Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

27 Ekim 1983 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Beş çocuklu bir ailenin çocuğu olan Tatlıtuğ, ailesi ile birlikte 1997 yılına kadar Adana’da yaşamış ardından İstanbul’a yerleşmişlerdir.

Ülkerspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi önemli klüplerde profesyonel olarak basketbol oynayan ve sakatlık sonucu basketbolu bırakmak zorunda kalan Kıvanç Tatlıtuğ, 2002 Yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci oldu.

Ardından aynı yıl yapılan Best Model of the World yarışmasında da birinci olan Kıvanç Tatlıtuğ, Fransız mankenlik ajansı Success'ten gelen teklifle Paris'e yerleşti ve 1,5 yıl orada yaşadı.

Tatlıtuğ, küçük yaşlarından itibaren dizi ve sinema oyunculuğuna olan ilgisinden dolayı Fransa’da yaşadığı dönemde gelen dizi tekliflerini değerlendirmek üzere Türkiye’ye dönmüş ve Okan Bayülgen'den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimi almıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ 2005 yılında ilk dizi projesi olan Gümüş dizisinde Songül Öden ile birlikte başrol oynamış ve tüm Türkiye'de tanınmaya başlamıştır.

Editör: Wan Haber