Ege’ye yeni projesi için giden Kıvanç Tatlıtuğ enstrüman çaldığı anları sosyal medya hesabı üzerinde paylaştığı gibi kısa süre içerisinde büyük beğeni topladı.

Yer aldığı dizi ve filmlerin dışında eşi Başak Dizer ile özel hayatını kapalı kapılar ardında yaşayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şu sıralar Özge Özpirinçci ile başrollerini paylaşacağı "Bir Denizaltı Hikayesi" projesinin çekimleriyle meşgul.

10 parmağında 10 marifet

Ege'de çekimleri devam eden projesinde öğle yemeği için mola veren Kıvanç Tatlıtuğ, mızıka çaldığı anları sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı. Farklı enstrümanlar çaldığı bilinen ve müziğe oldukça ilgili olan yakışıklı oyuncu, tüm zamanların en iyi filmlerinden Cesur Yürek'in unutulmaz müziğini çaldığı paylaşımı ile büyük beğeni topladı.

Ege'ye olan aşkıyla bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz gün bölgeden yaptığı yeni yatırımıyla dikkat çekmişti. Daha önce Bodrum'dan iki villa alan Tatlıtuğ, İzmir Urla'dan 2 milyon TL'ye zeytincilik ve organik tarım yapacağı 4 dönümlük arazi satın aldı.

Editör: Wan Haber