Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki son zamanlarda ortaya çıkan iddialar herkesi heyecanlandırmakta. Ünlü oyuncu Kıvanç’ın Netflix dizisi La Casa de Papel'in 5. sezonunda yer alacağı iddia edilmekte. Tatlıtuğ, konuyla alakalı henüz bir açıklamada bulunmadı.

İspanya yapımlı bir soygun ve suç konusunu ele alan dizi La Casa de Papel ilk 4 sezonuyla dünya genelinde büyük beğeniler toplamış. Şimdi ise heyecan içinde 5. sezonu beklenmekteyken gelen bir iddia sosyal medyayı salladı. Gelen İddialara göre, Kıvanç Tatlıtuğ, La Casa de Papel'in 5. sezonunda yer verilecek.

Çekimler için İspanya'ya gideceği iddia edilmekte

Kıvanç Tatlıtuğ’un dizide rol alıp almayacağıyla ilgili daha resmi bir açıklamada bulunulmadı. Dizinin 5. sezonu ne zaman çıkacak onla ile ilgili de bir bilgi bulunmamakta. Kıvanç Tatlıtuğ’un La Casa de Papel 5. sezon çekimlerine katılmak için yakın zamanda İspanya’ya gideceğine dair söylentiler bulunmakta.

 5. sezonu aynı zamanda dizinin final sezonumu

Diğer yandan Nisan ayında 4. Sezonu yayınlanmış olan La Casa de Papel’in yeni sezonu için heyecanlı bekleyişler sürmekte. İspanyol yapımı olan dizi 5. sezonu aynı zamanda dizinin final sezonu olacaktır.

La Casa de Papel 5. sezon çekimleri başlamıştır fakat yayına ne zaman gireceği ile ilgili Netflix’ten bir açıklama yapılmadı. Haberay

Editör: Wan Haber