TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Kırmızı Oda dizisi izleyenleri hüzünlü duygular içerisinde boğan senaryoya sahne olmaya devam ediyor.

Dizide Burcu Biricik’in Hayat verdiği Boncuk ‘un yaşamış oldukları izleyicileri derinden üzüyor.

Kırmızı Oda Dizisi Konusu Nedir?

Gerçek bir hayattan alıntı yapılarak senaryolaştırılmış olaylarda çocukken yaşamış olduğu  travmaların etkisinden kurtulamayan Boncuk ’un geldiği durum herkesi sarsmıştı.

Naif sakin güler yüzlü boncuklu içerisinde neler yaşadığı birer birer ortaya çıkıyor. Döküldükçe de hem Doktor Hanım’ı Hem de izleyicinin zaman zaman gözyaşlarını tutamadığı anlar da ekranlara yansıyor.

Binnur Kaya’nın Doktor Hanım rolüyle bulunduğu dizide Boncuk, çocukken evlerini basan bir adamın yaşattığı kabus, babasının eve getirmiş olduğu metresle beraber annesinin uğradığı tecavüz, zulüm dolu günler hayatını etkileyen bir travmaya dönüşmüş, sonrasında ise ablası olanları unutmayı tercih ederken, boncuk ise yaşamış oldukları ile mücadele etmekten yorulmuş, evlendikten sonra da eşiyle mutsuz olunca travmaları gün yüzüne çıkmıştı.

Hollanda’ya eşiyle beraber giden Boncuk ’un yapayalnız bir şekilde geçirmiş olduğu seneler neticesinde hayali arkadaşlarla konuşması üzerine Terapiye başlamış.

Öncesinde hayalindeki ermişler ve Can’ı artık görmemeye başlamasıyla iyileştiği düşünülmüştür.

Fakat Boncuk daha da mutsuz bir hal almış ve gerçek durumlarla yüzleşemeyince hayal alemine tekrar dönmeye çalışmış, bu süreç içerisinde de yaşamış olduğu travmalar büyümüştü.

Kırmızı oda dizisi her hafta izleyenleri Hüzün içerisinde boğmaya devam ediyor.

Editör: Wan Haber