Atv'de uzun yıllardır ekranlara Gelen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster ekran ara gelmediği için, hayranları tarafından neden yok, yayından kaldırıldı mı? Soruları ile gündeme taşındı. ATV yayın akışında olmayan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının yeni bölümünün tekrarı gelmemesi üzerine izleyenler doğal haliyle Merak etti. Kim Milyoner Olmak İster neden yok? Bugün Kim Milyoner Olmak İster yayınlanacak mı? Neden ekranlara gelmedi? Gibi sorular yanıt bekliyor...

İlk olarak 2011 senesinde ekranlara gelmeye başlayan bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster uzun senelerdir ekranlara gelmeye devam ediyordu. 10 yıldır ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı, ATV yayın akışında yoktu. ATV’de her cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının dün akşam yeni bölümü ekranlara gelmediği için izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Şimdilerde başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının neden olmadığı ve ne zaman yayınlanacağı merak edilmeye başlandı. Kim Milyoner Olmak İster neden yok, final mi yaptı?  İşte tüm Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor...

Kim Milyoner Olmak İster Yarışma Programı Neden Yok?

Dün akşam ATV ekranlarında Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı yoktu, yerine yeni bir dizi ekranlara geldi. ATV ekranlarında Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı yerine yeni dizi kardeşlerim ilk bölümü ile ekranlara geldi. Yeni Başlangıç gösteren dizinin artık her cumartesi akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşması bekleniyor. Cumartesi akşamları ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının ise ne zaman ekranlara geleceği ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Şimdi Milyoner Olmak İster Atv yayın akışında neden yok?

ATV ekranlarında 7 günün 6'sında diziler vardı, fakat Türkiye'de şu anda dizi piyasası Bir Hayli rekabet içerisinde. Özellikle de ATV Akıncı gibi bir diziyi dahi ekranlarına katarak reyting yarışında ön plana çıkmaya çalıştı. TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının Özellikle de 2021 senesinin Haziran ayına kadar (dizilerin sezon finali yapacağı tarihe kadar) ekranlardan uzak durması bekleniyor. Bunun sebebi ise kardeşlerim adındaki beklentisi yüksek dizinin Cumartesi Akşamları Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının yerine ekranlara gelecek olmasıdır.

Editör: Wan Haber