Yurt dışında peşimde şarkısı için çalışan Kerimcan Durmaz paylaştığı klibindeki kadın kılığındaki pozu Sharon Stone'ın meşhur oturuş pozuna benzetildi.

Uzun süredir bu şarkı için heyecanlı olduğunu söyleyen Kerimcan Durmaz, Spotify platformunda yayınlanan şarkısını Instagram ve Twitter hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sevenleriyle paylaştı. Bugün klibi YouTube'da yayınlanan Kerimcan Durmaz, şarkısı kadar klibiyle de gündem oldu.

Sharon Stone'ın meşhur oturuş pozu

Kendi makyaj markası bulunan ve bu zamana kadar birçok kişiye makyaj yapan Kerimcan Durmaz, klibinin sonunda mini taş ve tüy detaylı elbisesi ile pembe uzun saçlarıyla poz verdi. Durmaz'ın verdiği bu poz ise dünyaca ünlü yıldız Sharon Stone'un Temel İçgüdü filminde verdiği poza benzetildi.

Çekim 9 saat sördü

Sözlerini Ömer Çelik'le Kerimcan Durmaz'ın yazdığı şarkının aranjesini Serdar Özşengül ile tamamladı. Peşimde'nin mix-mastering'ini Brendan Morawski üstlendi. Klip için Los Angeles'a giden Kerimcan Durmaz, Beverly Hills'teki bir malikanede kamera karşısına geçti. 9 saatte tamamlanan çekimlerde Durmaz'a 70 kişilik bir ekip eşlik etti.

Editör: Wan Haber