1979 İstanbul doğumlu olan Kerem TUNÇERİ, Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Acıbadem Üniversitesi formasını giydi. Türk profesyonel basketbolcudur. 1.91 boyundadır. 86 kg. ağırlığındadır. Kerem TUNÇERİ oyun kurucu ve şutör gard pozisyonlarında oynadı. Abisi Kemal TUNÇERİ'de bir basketbolcu olarak tanınmıştı.

Galatasaray altyapı platformlarında yetişen Kerem TUNÇERİ basketbolda en önemli pozisyonlardan biri olan gard pozisyonunda hem Türkiye’nin önemli takımlarında hem de Türk milli takımında önemli gard’larda oynadı. Göstermiş olduğu performansı aracılığı ile Avrupa’nın önde gelen takımlarında forma giydi.

Kerem Tunçeri Ve Aslı Enver Sevgili Mi?

Aslı ENVER ile Murat Boz ilişkisi 4 yıl aradan sonra bitti. Aslı Enver, gönlünü eski basketbolcu Kerem TUNÇERİ' ye Kaptırdı. Bir televizyon kanalında 2020 senesinin Aşk Bombası diye manşetlere taşınan bu aşk, yaklaşık 1 aydır birlikte olan Aslı ENVER ve Kerem TUNÇERİ ilişkisinden başkası değil.

İkili aşklarını uzakta yaşamayı tercih etmektedirler. Ortak bir arkadaşları aracılığı ile yaklaşık bir ay önce tanıştılar.

Kerem Tunçeri

Covid- 19 salgını sonrasında ayrı kalmak zorunda olan genç aşıklar, aşklarını telefon üzerinden yürütmeye devam etmektedirler. Karantina süreci boyunca birbirlerini devamlı arayan aşklarını yaşayan ikili, şimdilik aşklarının duyulmasını istememektedir. Aslı ENVER karantina günlerini ailesinin yanında geçirirken, Kerem TUNÇERİ de aynı şekilde karantina günlerini kendi evinde geçirmektedir.

İşin ilginç tarafı geçtiğimiz yıllarda “O Ses Türkiye” isimli yılbaşı özel programına konuk olarak katılan Kerem TUNÇERİ, bir performans sergiledi. Jüri koltuğunda oturan Murat Boz’un bu performansa dönmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Kerem TUNÇERİ ile aşk yaşayan Aslı ENVER’ in bir kaç ay önce meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir ilişki yaşadıkları da konuşulan dedikodular arasında yer almaktaydı.

Şarkıcı Murat Boz ile Oyuncu Aslı Enver 4 yıllık ilişkileri boyunca 4 defa ayrılıp barışma kararı aldılar.

Aslı Enver

Daha sonra ilişkilerini medeni iki insan gibi bitirdiklerini dile getiren ikili, yapmış oldukları basın açıklamasında saygı çerçevesinde ilişkilerini tamamladıklarını, çünkü artık bu ilişkinin ikisini de yıpratmaya başladığını dile getirmişlerdi.

Kerem TUNÇERİ ve Aslı ENVER her ne kadar ilişkilerini gözden uzaklarda yaşamayı tercih etseler de televizyon ekranlarında yayınlanan bir magazin programında bütün ilişkinin detayları ortaya çıktı.

Editör: Wan Haber