Aslı Enver ile yeni bir ilişkiye yelken açacağı sırada Kerem Tunçeri’nin başka kadınlarda olan mesajları ifşa olunca Aslı Enver ayrılık kararını vermişti. Peki Gündeme düşen Kerem Tunçeri kimdir? İşte ayrıntılar…

Fatih terim’in kızı olan Merve Terim’in ikilinin tanışmasında vesile olmuş, daha sonrasında ortaya çıkan mesajlar yüzünden ayrılık kararı verilmişti. Bu olaydan sonra sosyal medyada çok kunuşulan Kerem Tunçeri’nin kim olduğu sorusunu ortaya çıkardı. Peki Kerem Tunçeri kimdir? Nerelidir?

Spor hayatına ilk olarak Galatasaray’ın basketbol takımında atılmıştır. Kerem Tunçeri İstanbul doğumlu ve 1979 yılında doğmuştur. Şutör gard ve oyuncu kurucu pozisyonlarında görev alan Tunçeri kariyeri boyuncu defalarca Milli Takım formasını giymiş ve büyük başarılara imza atmıştır.

İlk Milli Takım formasını 1999 yılında Avrupa Basketbol Şampiyonasında giymiştir.

Hangi takımlarda oynadı?

Oynadığı takımlar; Efes Pilsen, Ülkerspor, Beşiktaş Cola Turka, Real Madrid, Triumph Lyubertsy, tekrar Efes Pilsen, Türk Telekom, Beşiktaş ve Acıbadem Üniversitesi takımlarında forma giymiştir.

Annesi Hatice hanım babası ise Haluk Tunçeri’dir, abisi Kemal Tunçeri’de kendisi gibi eski basketbolcudur.

Acıbadem Üniversitesi’nde forma giyerken 2016’da basketbolu bıraktı. Tuba Çıkrıkçı ile 2008 yılında evlendi. Daha sonrasında 2018 yılında ise boşandı.

Bu evliliğinin ardından ismi Peray Özdil, Gamze Balım, Aslışah Alkoçlar ve son olarak 2017 yılında Tuvana Türkay ile anılmıştır. A Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri olarak basket dünyasındaki çalışmalarını sürdürmektedir.

Editör: Wan Haber