Yapışık Kardeşler filminin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmana ünlü güzel Ivana Sert'in pozları damga vurdu! Hakan Bulut ve Ivana Sert'in başrollerini oynadığı filmde Sert'in görüntüleri sosyal medyayı kasıp kavurdu. Fragmanın süprizi ise Halil Sezai'nin minarede okuduğu ezan oldu...


Sinema sitelerindeki en çok beklenen filmler kategorisinde en üst sıralarda olan yılın komedi filmi Yapışık Kardeşler’in fragmanı da merakla bekleniyordu. Fragmanda yer alan Sharon Stone’un ünlü Temel İçgüdü filmindeki erotik sahnesini anımsatan Ivana Sert’in görüntüleri, sosyal medyada ses getirdi.
 

İlker Ayrık, Hakan Bulut ve Ivana Sert’in başrollerinde oynadığı, bu senenin en çok beklenen komedi filmlerinden Yapışık Kardeşler’in ilk fragmanı nihayet yayınlandı. Kahkahası bol fragmanın en sürprizli bölümü ise; imam rolüyle minarede ezan okuyan Halil Sezai…


Halim ve Selim, Balıkesir’in küçük bir köyünde mutlu mesut yaşayan yapışık kardeşlerdir. Herkes tarafından çok sevilmektedirler. Tek dertleri evlenememektir. Köyün son kızlarını da isteyen yapışıklar, bir türlü hayırlı kısmetlerini bulamayınca yolları İstanbul’a düşer. Ama İstanbul onlar için bambaşka bir dünyadır. Köyde kendilerine göre bir yaşam kurmuş olan Halim ve Selim’in İstanbul’a uyum sağlaması hiç de kolay olmayacaktır.


Mutlu bir aile kurmak isteyen ve bunun için her yolu deneyerek kısmetlerini arayan Yapışıkların yolları Vahşi Cazibe ile kesişir ve hayatları bir anda değişir. Yapışık Kardeşler’in komedi ve aksiyon dolu macerası 30 Ocak’ta sinemalarda!


Fragmana Ivana Sert’in sahneleri damga vurdu. Sharon Stone’un “Temel İçgüdü”deki erotik sahnesini anımsatan görüntüler, sosyal medyada ses getirdi. Film , 30 Ocak’ta vizyona girecek.

Editör: Wan Haber