Ivana Sert'in sevgilisi kimdir? Ivana Sert geçtiğimiz yıllarda İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği yaptı. Ivana Sert, Ortaköy'deki Ruby'den bir erkekle el ele çıktı.

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre, Geçtiğimiz Aralık ayında motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli'den ayrılan İvana Sert, önceki gece Ortaköy'deki Ruby'den bir erkekle el ele çıktı.

"GEL AŞKIM NEREYE GİDİYORSUN?"

Gazetecileri bir anda karşısında görünce şoke olan ünlü sunucunun kaçmaya çalışırken sevgilisine sarılarak "Gel aşkım nereye gidiyorsun?" demesi, yeni ilişkinin kanıtıydı.

İvana Sert yüzünü saklayıp hızlıca olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken, erkek arkadaşı da arkasından gitti. Arkadaşları ise gazetecilerden ikilinin fotoğraflarının silinmesini istedi.

İVANA'YA LAHMACUNCU SEVGİLİ

İvana Sert'in kucağındaki güller dikkat çekerken, yeni sevgilisinin lahmacun salonu olduğu öğrenildi.

İVANA SERT KİMDİR?

Ivana Sert 25 Ekim 1979 doğumlu Sırp moda tasarımcısı. Ivana Sert, modellik kariyeri öncesi on altı yaşına değin piyano ve bale okumuştur. Uzun yıllar yaşadığı Belgrad'ta düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olarak Miss Belgrade unvanını alan Sert, 1990'lı yıllarda Miss Yugoslavia ve Miss Globe International gibi yarışmalara katılmıştır.

2002 yılında Türkiye'ye yerleşerek, İstanbul'da tanıştığı ve merhum iş adamı Mehmet Sert'in oğlu olan Sert Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yurdal Sert ile 2004 yılında Çubuklu, Beykoz'da dünya evine girmiştir. Bu evliliğin ardından Türkiye sosyetesinin tanınmış çiftleri arasına katılan Ivana ve Yurdal Sert'in 31 Ekim 2006 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde dünyaya gelen Kayon Ateş adında bir oğulları vardır. Çift 2013 yılında boşanmıştır. SUPERHABER TV

Editör: Wan Haber