Oldukça keyifli olduğu görünen İrem Sak, meslektaşı Beren Saat'e Atiye'deki cesur sahneleri için destek olan Sak, "Tüm dünya aşmış biz neden aşamıyoruz bunları anlamıyorum dedi"

Geçtiğimiz aylarda kuzenleriyle İtalya'ya giden Sak, muhabirlerin "Yabancı bir damat var mı?" sorusuna ise "Ülke ayrımı yapmıyorum. Dünya insanı olsun yeter. Hatta nefes alsın yeter benim için tek kriter budur" diyerek muhabirleri güldürdü.
 

İREM SAK KİMDİR?

İrem Sak, 9 Şubat 1986 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Aslen Çerkez kökenlidir. Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer alan İrem Sak, 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı.


2010 yılında Şen Yuva dizisi ile kariyerine adım atmıştır. Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Tülay karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde Müjde karakterine hayat veren İrem Sak, 1.70 metre boyunda, 55 kilo ve Kova burcudur.SuperHaber

Editör: Wan Haber