Star’ın yeni başlayacak dizisi, ‘Seni Çok Bekledim’ yakında ekranlarda. Dizide, ekranların sevilen oyuncusu Özcan Deniz, ‘Kadir’ karakterine rol verecek ve seyirciyi farklı bir olay örgüsünün içerisine alacak. Star TV’ nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim

Proje planları tasarımı Özcan Deniz’e ait ve genç ve başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu ile başrolleri birlikte oynayacaklar. Çekimleri; İstanbul,Erzincan ve Katar’ın başkenti Doha’da çekilen  ‘Seni Çok Bekledim’, Kadir ve Ayliz’in sürprizlerle  dolu aşk hikayesini sizlere aktaracak.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİNİN  KONUSU VE OLAY ÖRGÜSÜ  NEDİR?
Kadir, başarılı ve zengin bir iş adamı. İşini seven, kararlı güçlü  attığı adımları net ve  sağlam olan Kadir, dedesinden miras kalan ve  ortakları bulunan şirketi kendi gayretleri ve ileri görüşü ile iyi yerlere getirmiş. ‘Kadir’ yaşadığı hiçbir şeyin tesadüf olmadığını düşünüyor.

İrem Helvacıoğlu yani dizinin Ayliz karakteri ise babasız yetişmiş, kendi ayakları üzerinde duran fotoğrafçı Ayliz karakterini canlandırarak. Yıllar boyunca aslında çok yakın hayatlar yaşayan Kadir ve Ayliz, birbirlerinin yaşamına beklenmedik  biranda girecek ve  inanılmaz bir olaylara tanıklık edecekler.


SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİNİN  OYUNCULARI KİMLER
Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünü birlikte oynadığı ve Şahin Altuğ’un yönetmenliğini yaptığı, oyuncuları Caner Şahin, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Nihan Büyükağaç, Yıldız Kültür, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Mehmet Ulay, Sibel Şişman, Hakan Ummak, Gürkan Güzeyhuz ve Damla Makar gibi sevilen oyuncu isimleri rol alıyor.

Sürükleyici olay örgüsü ve yetenekli oyuncu kadrosuyla ‘Seni Çok Bekledim’ çok yakında Star TV'de. Haberay

Editör: Wan Haber