Caddebostan sahilinde Arkadaşlarıyla beraber maskesiz bir şekilde piknik yapan şarkıcı İrem Derici, kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya Şikayet edin diye tepki göstermişti. Kadıköy Kaymakamlığı, şarkıcı İrem Derici’ye sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiği ve maske takmadığı için 4369 TL para cezası uyguladı.

Peki Ne Olmuştu?

10 Şubat çarşamba günü Caddebostan sahilinde 6 arkadaşıyla beraber maskesiz ve sosyal mesafe kurallarına uymadan piknik yapan şarkıcı İrem Derici kendisini görüntüleyen gazetecilere şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya Şikayet edin diyerek tepki göstermişti.

İrem Derici'ye Para Cezası Kesildi!

 Kadıköy Kaymakamlığı, Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada Şarkıcı İrem Derici’ye 4369 TL'lik idari yaptırım cezası uygulandığını söyledi.

Kadıköy Kaymakamlığı Tarafından Yapılan Açıklama Şöyle:

Bazı Basın Yayın organlarında şarkıcı İrem Derici ve arkadaşlarının kovid-19 tedbirlerinden olan sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal ederek sahilde piknik yaptıklarına ilişkin haberler Yer almıştır. Kadıköy İlçe Emniyet müdürlüğünce yapılan araştırmalarda paylaşıma konu olan ve içeriği itibariyle kovid-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere aykırılık teşkil eden bu görüntüleri 10 Şubat 2021 günü saat 18:30 civarlarında Caddebostan sahilinde çekildiği tespit edilmiştir. Yapılan tespitler çerçevesinde kaymakamlığımızca yasak ihlalinde bulunan İrem Derici’ye toplamda 4369 TL idari yaptırım cezası uygulanmıştır diğer şahısların kimlik tespit çalışmaları devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Editör: Wan Haber