İrem Derici Yeni yaşı için çektiği videoyu "Yeni yaşımda hiç kimse izlemiyormuş gibi dans edeceğim ve hiç incinmemiş gibi seveceğim" notuyla paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde beğeni rekoru kırdı.

Yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı İrem Derici, 34. yaşına ayak bastı. Derici, yeni yaşının şerefine sosyal medya hesabından dans ettiği videosunu paylaştı.

Kendisine eşlik eden erkek bir dansçı ile oldukça samimi şekilde dans eden Derici, paylaşımına, "Yeni yaşımda hiç kimse izlemiyormuş gibi dans edeceğim ve hiç incinmemiş gibi seveceğim. Çünkü ben öyle istiyorum. Ömer, işine aşık bi' usta olduğunu biliyordum ama dünya tatlısı bi' herif çıkman bonus oldu. Sana çok teşekkür ediyorum! Öğrencilerin o kadar şanslılar ki..." notunu düştü. Kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan video, sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Öte yandan adı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncusu Emre Aslan ile aşk iddialarına karışan İrem Derici, Nişantaşı'nda geçtiğimiz günlerde objektiflere yansımıştı. Hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt veren Derici, "Böyle bir konuyla alakalı beraber konuşalım" diyerek durumu yalanlamıştı.

Editör: Wan Haber