Sosyal medya hesabı kullanmayan Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Engin Akyürek dayanamayıp Instagram hesabı açtı. Hesap açar açmaz paylaşım yapan yakışıklı oyuncunun paylaşımına kısa sürede beğeni yağmuru yağdı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Tuba Büyüküstün ile başrol oynayan Engin Akyürek, önceki gün Instagram hesabı açtı. Kısa sürede 259 bin takipçiye ulaşan oyuncunun ilk paylaşımı da kedisiyle oldu. Paylaşımı 230 bin beğeni alan Akyürek'ten yeni paylaşım geldi.

Bu sefer de başka yöne baktığı bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, fotoğrafına sadece güneş emojisi ekledi. Yakışıklı oyuncunun fotoğrafı yorum yağmuruna tutulurken kısa sürede 157 binden fazla beğeni aldı.

10 kişiyi tek takip etti

Engin Akyürek, Instagram hesabından şimdilik sadece en yakın 10 arkadaşlarını takip ediyor. Akyürek'in takip ettiklerinin arasında Binnur Kaya, Melis Birkan, Zeynep Mayruk, Genco Özak, Tolga Sarıtaş ve İlknur Şeref gibi isimler bulunuyor. Oyuncunun rol arkadaşlarını henüz takibe almaması ise dikkat çekti.

Editör: Wan Haber