İkisinin de ismi Hamide olan etillerin aynı kişi olan Muammer Ay isimli adama kaçtılar. Muammer Ay kendisine kaçan iki eltiyi de alışverişe çıkarttı.

Esra Erol'un programında inanılmaz bir olay yaşandı. İsimleri Hamide Duman olan iki elti kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli yufkacıya kaçtı. Olay kadınlardan birinin kocasının yardım istemesiyle ortaya çıktı.

Markete alışverişe gittiler

Günlerdir Türkiye gündemini meşgul eden olayın yankıları sürerken Muammer Ay, kendisine kaçan eltilerle market alışverişine çıktı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen o anlarda eltiler önde yürürken, Muammer Ay'ın onları biraz daha geriden takip ettiği görülüyor.

eltisinin 11 Mart günü kayıplara karışması üzerine canlı yayına çıktı. Kayıp ilanı verilen iki elti ise görüntülü olarak yayına bağlanarak Muammer Ay'ın yanında mutlu olduklarını eşlerinin kendilerine sahip çıkmadıkları için evlerine geri dönmeyeceklerini söyledi.

Yufkacı Muammer, kendisine kaçan eltilerle market alışverişine çıktı! İşte o anların görüntüsü

Muammer Ay ile ilişkiye başlamasında eşini sorumlu tutan büyük elti Hamide Duman "Kocam baskı yapınca işten çıkmak zorunda kaldım. Ben telefon aldım faturasını ödemedi eşim. Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay'la ilişki yaşama sebebim eşimdir" diyerek başta Esra Erol olmak üzere tüm izleyicileri çileden çıkardı.

Editör: Wan Haber