İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde saçlarına yapılan boyadan dolayı çok konuşulmuştu. Tatlıses, bu sefer yeni imajı ile gündeme geldi.

Ekrana döndüğü günden beri ilgiyle takip edilen İbo Show'un 13 Mart Cumartesi ekrana gelen yeni bölümünde, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in yeni imajı programa damga vurdu. 69 yaşındaki sanatçının saçlarındaki ve bıyığındaki değişim dikkat çekti.

İmajı gündem olmuştu

İbo Show'un 20 Şubat günü ekrana gelen 14'üncü bölümünde, sunucu İbrahim Tatlıses'in yeni imajı çok konuşulmuştu. Saç bıyığını siyaha boyatan Tatlıses, estetik iddialarıyla ilgili,"Ne botoks, ne saç ektirme. Hepsi uydurma. Ben şimdiye kadar neysem yine oyum. Merak etmeyin; İbo sizin İbo'nuz, değişmez. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur" ifadelerini kullanmıştı.

Yeni imajı ve saç rengi yüzünden sosyal medyanın diline düşen İbrahim Tatlıses tekrar imaj değişikliğine gitti. Koyu siyah saçlarını ve bıyıklarını beyaza boyatan Tatlıses'in eleştirilen halinden eser kalmadığı görüldü.

Editör: Wan Haber