Tam 9 yıl aradan sonra tekrar Star TV ekranlarında cumartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden İbo Show, her hafta birbirinden değerli sanatçıları konuk ediyor. İbo Show'un, bu akşam (27 Şubat 2021 cumartesi) konuklarının kim olduğu belli oldu.

Bu akşam Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan İbo Show programına yine birbirinden değerli ünlü konuklar ağırlanacak. Her hafta birbirinden değerli isimlerin katıldığı İbo Show'da bu akşam yine ünlü sanatçılar yer alacak. Peki İbo Show'un bu akşamki konukları kimler? , İbo Show saat kaçta başlayacak soru işaretiyim işte Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası da merak ediyorsanız makalenin devamını okumanızı tavsiye ediyoruz...

İbo Show'da bu akşam kimler olacak?

  • Faik Öztürk,
  • Safiye Soyman,
  • Sevcan orhan,
  •  Davut Güloğlu,
  •  Mümin Sarıkaya

Birbirinden asla ayrılamayacak derecede artık insanların kafasına kazınan Faik Öztürk ile Safiye Soyman'ın katılım sağlayacağı İbo Show'a aynı zamanda Nurcan'ım şarkısı ile ünlenen Davut Güloğlu ve İpek gibi sesi ile Türk Halk Müziği türkülerini seslendiren Sevcan Orhan ve en sonda da ben yoruldum hayat Üstüme gelme adlı bir çalışma gerçekleştiren ve halen Milyonlarca kişi tarafından Bıkmadan usanmadan dinlenilen Mümin Sarıkaya bu akşam İbo Show'a katılım sağlayacaklar.

İbo Show, yeni konuklarıyla, mükemmel müzik ziyafeti ile, bu akşam saat 20:00’ da Star TV ekranlarında sizlerle beraber olacak, bu eğlence dolu programı Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber