Hayranları Tabii ki merak edip sosyal medya platformlarından Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın İBB ile anlaşamadığı ya da aralarındaki problemin ne olduğu, veyahut tartıştıkları hususun ne olduğu ile ilgili çeşitli sorular sormaya başladılar işte ayrıntılar haberimizde...

Türkiye’nin en popüler sanatçılarından birisi olan pop müzik şarkıcısı Demet Akalın Şimdi de İstanbul Nişantaşı metrosu adı altında Madrid’den bir görüntüyü hayranlarıyla paylaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sözcüsü Murat Ongun, Demet Akalın için “Kullandığımız o fotoğraf İstanbul’dan değil Madrid’den bilginize...” şeklinde bir cevap verdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Demet Akalın, hesabından paylaşmış olduğu görselde “Güneş keçisi restaurantlar yazık! Loto ile kalabalık bir Metro fotoğrafı paylaştı. Akalın’ın arkadaşı Deha Bilimlier sayfasından alıntıladığım görüntünün İstanbul Nişantaşı metrosunda çekildiği yazmaktaydı.

Fotoğraf İstanbul Değil Madrid’den!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sözcüsü Murat Ongun Demet Akalın’ın yapmış olduğu paylaşıma Cevap verdi. Murat Ongun “Demet Hanım, umarız kısa zaman içerisinde tüm sektörler normale döner. Ancak bu arzunuzu vurgulama için kullandığınız fotoğraf İstanbul’dan değil Madrid’den bilginize...” ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber