Bir zamanlar Çukurova dizisinin 91. bölümünde Hünkar Yaman dönecek? Vahide Perçin ile özel fragman yayınladı.

Bir Zamanlar Çukurova izleyicilerini oldukça heyecanlandırdı. Atv'nin sevilen dizisi bir zamanlar Çukurova dizisine sürpriz gelişmeler meydana gelmeye devam ediyor.

Bir zamanlar Çukurova dizisinde Vahide Perçin sürprizi yaşandı. Perşembe akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden rap harika reytingler alarak yayın hayatına devam eden bir zamanlar Çukurova dizisinde izleyen devri heyecanlandıran gelişmeler meydana geldi.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal altınbilek, Kerem alışık, Furkan Palalı gibi önemli isimlerin rol aldıkları bir zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı da sürpriz bir gelişme meydana geldi

3 sezon boyunca Hünkar Yaman karakterine can veren Vahide Perçin, dizinin 91. Bölüm fragmanında ekranları geldi. Fragmanı gören izleyiciler ise acaba Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin bir zamanlar Çukurova dizisine geri mi dönüyor? sorusunu sordu.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Hünkar Yaman Karakterine Hayat Veren Vahide Perçin Neden Ayrılmıştı?

Vahide Perçin, 91. Bölüm fragmanı da ekranlara gelince dizinin fenomenoloji atağa kalktı. Timur savcı ile Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği bir zamanlar Çukurova dizisinde izleyicilere Vahide Perçin sürprizi yapıldı. Diziden özel sebeplerle yapımcılar ile anlaşarak ayrılan Vahide Perçin, dizinin yeni bölüm fragmanında Atahol Behramoğlu şiirini seslendirdi.

Editör: Wan Haber