Masumiyet dizisinin başrol oyuncusu Hülya Avşar yaptığı Sapyoseksüelim açıklamasından sonra tepkilerin hedefi olmuştu. Bir tepkide ünlü isim Müge Anlı'nın programıyla tanınan Arif Verimli'den geldi.

Avşar "Güçlü kadın olmak güzel, ancak erkek benden güçlü olmazsa dövesim geliyor. Erkeğin benden akıllı olmasını isterim, ben sapyoseksüelim yani zeki erkeğe bayılırım. Zeka benim için büyük güç. Bunları bir araya getirecek birisi varsa, hemen bana haber verin" dedi.

Sapyoseksüel olduğunu açıklayan Avşar'a kısa süre önce Müge Anlı'nın programından ayrılan Arif Verimli'den bomba bir gönderme geldi.

Psikiyatrist Verimli açıklamasında "Sapyoseksüel kadınlar kusura bakmasın ama o erkekler zaten zamanında doğru kadını bulmuşlardır. Çünkü zeka büyük bir güçtür" dedi.

Verimli'nin bu paylaşımı takipçileri arasında tartışma başlattı. Arif Verimli bazı takipçilerinin yorumlarına da yanıt vermeyi ihmal etmedi.

 Twitter'da ortalık karıştı7'Sapyoseksüelim' diyen Hülya Avşar'a Müge Anlı'nın psikiyatristinden olay yorum! Twitter'da ortalık karıştı

Editör: Wan Haber