Hülya Avşar, uzun bir sürenin ardından 'Yaş 19' dizisiyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi isimlerle beraber rol alacak Avşar kızı, yeniden ekranlara dönmek için ise yapım şirketine şart sundu.

Bebek'te arabasıyla turlarken kameraların objektifine takılan Hülya Avşar, yapım şirketiyle anlaşmadan önce kural ve istekte bulunduğu yönündeki haberler hakkında konuştu.

Milliyet'te yer alan habere göre, yapım şirketinden sete spor salonu kurulmasını isteyen Avşar, şunları söyledi:

"İnsani kurallar. Onların dışında çalışmam çok zor. Dizide beklerken orada spor yapabilmem için küçük bir spor alanı kurulmasını istedim.''

''Spordan vazgeçemiyorum, ne yapayım? Hamlaşmaktan korkuyorum. O yüzden böyle bir isteğim oldu." 

"Kendi lüksümden bu saatten sonra ödün vermeyeceğim" diyen 57 yaşındaki sanatçı, gazetecilerle sohbet ederken ilginç bir çıkışta bulundu.

Avşar'ın, kızı Zehra Çilingiroğlu'nun uzaktan eğitim alacağını söylemek isterken "Uzaktan kumanda" demesi, herkesi kahkahaya boğdu.

Öte yandan Hülya Avşar, sete çıkmadan önce kızı Zehra Çilingiroğlu ve Helin Avşar ile birlikte Bursa'da tatilin keyfini çıkardı. 

Sosyal medya hesabından tatil anlarını paylaşan Avşar'ın yüzündeki morluklar ve şişlikler ise sosyal medyanın diline dolandı.

Yüzünde morluklar olduğu görülen Avşar kızının estetik yaptırdığı iddiası hızla yayıldı.

Yüzündeki şişlik ve morluğa benzeyen halleri estetiğe yorulunca ise Avşar hamlesini yaptı.

Yorumlar üstüne dağda kayak yaptığı anları Avşar, Instagram hesabından yayımladı. Avşar'ın yüzüne is sürdüğü görüldü. 

Hülya Avşar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla estetik yaptırmadığını gözler önüne serdi.

Editör: Wan Haber